Homemade Pate ati - resep

A rupa-rupa pates, disimpen dina rak sahiji pasar swalayan, metot jumlah ridiculous konsumén alatan wangunan na. Iwal haté, dina tin a tiasa digolongkeun sarta séjén ku-produk, sarta kalawan aranjeunna, pengawet jeung paneuas. Sadaya ieu, keok di Massa kotor-abu, teu buka wae ngabandingkeun sareng jar of homemade Pate ati, resep ti mana kami ngajelaskeun handap.

Kumaha carana masak Pate ati di imah?

Pikeun nempelkeun lasts panjang tur teu ngalaan ka angin, teu ilahar tuang mentega. Tapi aya nu ngeusian na tina jenis anu béda, dirancang diversify sarta ngalengkepan rasa tina campuran ati. Salah sahiji jalma téh amis-haseum jellies cranberry , anu méré hiji beurat pashtetnoy unattractive penampilan caang jeung éndah.

Pikeun nempelkeun:

Pikeun jelly anu:

siap-siapna

Persiapan Pate ati di imah téh pangalusna pikeun ngamimitian jeung casting di cranberry ager, sabab butuh waktu pikeun niiskeun handap. Sangkan jelly cranberry kedah tuang anggur na ditunda seuneu. Sanggeus 10 menit anggur masak nambahkeun gula jeung rempah, campuran gelatin leyur na piceun tina panas. Sanggeus sababaraha menit nalika gelatin eta tos rengse leyur, campuran ieu dialirkeun tabung na pulih therefrom berries.

loyang haneut nepi ka campuran mentega jeung minyak zaitun. Passeruem bawang jeung wortel, suung ngeunaan 5 menit, lajeng nambahkeun bawang bodas jeung ngadagoan sejen 2 menit. Tambahkeun ka sayuran dikumbah hayam livers, ngantosan dugi manehna nyengkram, jeung tuang anggur kana loyang. Tumis ati 13-15 menit, ampir kmu whisk. Ngembangna Pate ati dina peti, eusian eta kalawan jelly sarta nempatkeun dina kulkas.

Pate ati homemade tina babi - resep

bahan:

siap-siapna

Nempatkeun oven haneut kana 135 derajat. Dina mangkok nu Blénder nunda haté dimurnikeun babi na mecut deui kalawan brendi, endog, pala sarta ciwit uyah kana némpelkeun homogen. Tanpa stopping ngajalankeun mixer, mimiti ngetikkeun di paste tina batu mentega lemes, lajeng ngusap témpél nu ngaliwatan tabung na whisk bareng jeung krim. Tuang témpél nu dina piring baking sarta nempatkeun eta dina pan ku cai ambéh cairan nyertakeun formulir di satengah. Panggang Pate 1 jam sarta 10 menit, sarta ku tasting lumangsungna ngan sanggeus cooling lengkep na.

Homemade Pate hayam ati - resep

Upami Anjeun gaduh di leungeun mangrupakeun manuk badag, ati na bisa jadi cukup pikeun nyiapkeun sababaraha servings of Pate homemade nikmat. Tétéla produksi hal saperti non-runtah, nu salah hen bisa nyieun sababaraha masakan nikmat.

bahan:

siap-siapna

Gancang tumis nu livers hayam jeung bawang dina satengah minyak, saeutik tiis jeung ngéléhkeun Blénder dirina ka konsistensi némpelkeun-kawas. Nambahkeun thyme Pate, cuka, lada, asin ciwit berehan sésana minyak, lada jeung endog keras pindang. Sababaraha kali ngéléhkeun Pate, mun mindahkeun kana wadah airtight leutik sarta nempatkeun pikeun niiskeun saméméh porsi.